Seleccionar página

El club

Situat al cor de la Cerdanya el Club Esportiu és una entitat esportiva i social amb gran reconeixement i popularitat a la Cerdanya. El restaurant del Club ofereix cuina tradicional amb tocs avantguardistes.

 

Amb la vocació d’acollir a famílies amb residència a la Cerdanya el Club Esportiu Cerdanya ofereix poder gaudir d’aquest privilegiat entorn de muntanya, d’un lloc tranquil i amb vistes privilegiades.

Els visitants també poden gaudir d’aquest paratge i de la cuina d’autor amb base tradicional, al restaurant del Club, que compta amb unes instal·lacions àmplies i dos menjadors separats, on hi pots trobar un ambient agradable i tranquil.

El menjador principal té un gran finestral des d’on admirar les vistes a la Vall i la Baixa Cerdanya. Un lloc idíl·lic per relaxar-se envoltat de natura, entre muntanyes, i descobrir la Cerdanya durant els mesos d’hivern quan la neu cobreix el paisatge.

 

El Restaurant és ideal tant per a grups reduïts i parelles, com per a grups nombrosos, festes i esdeveniments.

CLUB ESPORTIU CERDANYA

El bar i el restaurant del Club Esportiu Cerdanya estan oberts al públic tot l’any durant els caps de setmana, i tots els dies durant els mesos d’estiu.

L’horari d’obertura és de 13 a 16h i de 20 a 22.30h.

T'esperem

El bar i el restaurant estan oberts al públic tot l’any durant els caps de setmana, i tots els dies durant els mesos d’estiu.

L'espai està obert des de les 9 del matí fins a la finalització dels sopars a les 23 h.

HORARIS DEL RESTAURANT
13:00h - 15:30h
19:30h - 21:30h

Servei únic sota reserva i amb antelació.

S'atendran les taules per ordre d'arribada.

Vine a degustar els nostres plats, pren una copa i relaxa't al restaurant més ben situat i amb millors vistes de la Cerdanya.

Reserva taula

Omple aquest formulari per fer la teva reserva online,

o truca'ns al. +34 660 483 008

Llegeix i accepta la Política de privacitat: